Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Saturday, November 15, 2008

Inilah Hidupku..

Pagi2 pergi menyelam, Assalam, Ni aktiviti ika yg paling baru.. Kem Integrasi '08.. and this is my team yg paling sporting.. hehehe.. Lelaki dri kiri : Wan, Zafhri, Fahmi, Rafli, Motex Perempuan dari kiri : Pina, Shida, Fiqa, Bibi, Ariana kami share bnyk bnda time kem nie walaupun cuma 3 hari together tapi kami da blh jadi clost fren.. huhu.. kami ada bnyk aktiviti sama².. n kawan2 ika lucu2 smuanya.. hehehe.. kami la kump paling gempak sbb suma kami bikin pun "NO STRESS" sbb kami ENJOY.... hehehe... Kami ada bnyk games tgether.. PRESENTATION.. fuuhh.. nasib ada zafhri.. hehehe... bgus juga kan ada kawan pndi.. dia dri SM Sains.. sapa berminat please contact 999.. haha.. men2 jak aaa.. Then kami ada men KOTAK BERACUN.. sikit lagi kotak tu stop dkat ika.. nasib baik c aliff yg kena.. kurr semangat.. hahaha... kalau nda mmg ika la yg kena suh jadi "BADUT BODOH" infront smua org.. hehehehe.. Pastu kami ada kawad.. hehe.. Zafhri jadi kami pya kem komandan.. smart oo.. kami support abis abisan.. hehehe.. Penat ooo tu Faci suh ulang2 kawad.. kalah kawad unit beruniform.. hehehe.. pagi2 lae tuh.. panas nie.. tp nda pa.. Vitamin.. haha.. Then yg paling memeritkan tem kami IKHTIAR HIDUP.. masak makannan tengah hari sendiri.. hehhe.. masak pakai kayu api.. Survivor la kunun.. hehehe.. punya panas.. 3 jam kami pya team msk.. huhuhu,, tau pa kami msk???? JENG JENG JENG THE MENU :
  • Nasi yg keras
  • sardin penuh dengan abu & habuk
  • telur dadar paling fabulous
  • sosej yg mantapz padahal kna goreng jak pun
Kami makan dgn lahapnya.. sebab kami kelaparan 3 jam bawah matahari.. balik2 suma teammates sunburn,,, hehehehe.. cian2.. Then kami ada main Painitball.. umm, what can i say.. ika kena tembak oleh c BLACK atau nama btul dia AZHAR.. jarak dekat lagi tuh.. dia shoot 3 kali.. punya best.. bengkak smpi skrg.. tp mmg sakit.. kelajuan bullet tu lebih kurang 250km/sesaat.. n bullet tu keras dia mcm guli,, rasakan kesakitannya kena tembak jarak dekat.. sangaattttt la sakit.. hehehe.. but a fun thing time main nie is smua tensen2 n frust2 tu dapat release.. hehehe.. bla menang mahupun kna tembak.. hehehe.. its fun.. Kami ada cipta lagu... record pakai hanfon.. later ika masukan.. c BIBI nangis ooo dgr tu lagu.. sbb kami yg mula² pya idea.. tau kami gubah lirik jam 11 malam.. hahaha.. nasib teda faci round2.. ada skali pas record faci check tmpt lelaki.. haha.. kami smua pun bertempiaran lariiiii pi khemah masing.. huhuhu.. huhuhu.. n yg satu khemah dgn ika ckp ika TIDUR MATI... sebab time khemah bocor sbb hujan dorg da panik n try bangunkan ika but "NDA BERKESAN LANGSUNG".. huhuhu.. mmg ika nda perasan langsung.. pagi2 bru sedar BASAH,, hahaha... Teruk juga kan.. hehehe.. kem nie mmg syok.. 7hb - 9hb.. ndakan ika lupakan.. sblum mengundur diri ada nasihat sikit.. ANAK PANDA MAKAN BAMBU, MASAK JANGAN CAMPUR ABU... BELI KERANG TIMBANG KATI, TOLONG2 LA JANGAN TIDUR MATII.. Ikan Siakap Anak Kuya, Sampai sini dulu Ya.. Kapal timbul kapal tenggelam, waalaikumsalam..

No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...