Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Friday, October 9, 2009

4 DAYS DIARY~

6th OCT.. bangun jam 6.. hehehe! terus pening~ loya2~ mcm mo pengsan~ sbb malam tu tdur jam 2 packing2 mau btolak ke KL.. berdebar macam dram ni~ hahahah~ semua brg2 prepare.. singgah lae skola ambil manual~ heheh~ excited~ part ni buhsan jadi skip~ hahaha~ smpi sana trus check in, register pastu terus2 rehearse~ ehheh~ besarnya stage tu~ fuhh~ sparuh ntawa mo memengsankan diri~ hhuhu~ but.. i must be string 4 my team~ they rely on me~ ^^ 7th OCT.. smalam suda siapkan speech BEN~ hampir jam 2 stgh baru tdur~ heheh~booth pun suda bikin~ brlatih2 ja~ hehe~ syok~ BILIK 1413~ hehe~ i wont foget that~ seriously~ heheh~ HARINI hari yg paling menggetarkan~ huhu~ PRESENTATION.. huhhh...!!! alhamdulillah suma soalan yg kena tya ika dpt jawab~ BOOTH..!!! ainaa~ saspen juga~ ok juga bha~ sederhana dan nda melebih~ hahaha~ hari yg getir pun brakhir~ MALAM.. jam 5.45 nek bas.. hehe~ pegi DINNER d ONE WORLD HOTEL... sdap la~ heheh~ pastu ada ECO DRUM PERFOMANCE~ smart eyh~ heheh~ yg penting the day is aite~ ehhehw~ 8OCT~ nah~ ini laini yg mo mati matian saspen~

No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...