Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Sunday, October 25, 2009

PIKNIK3~

hummm~ mau rancang piknik ni~ hehe~ teringat piknik last year~ punyalah~ hahahah~ blh2 lak ada se geng tu kan~ datang piknik bawa KFC~ kalau bawa saja makan ramai2 nda pa~ ni makan sdiri2~ ahha~ sepala tu aa~ hahaahahha~ aku pun join juga~ skali dgn dorg~ tulah terasa pelik~ dtg piknik tapi sorg2 bawa kfc makan sdiri2~ nda ngam betul~ hahah~ senget gila.. diz year kena rancang btul2~ bajet~ transpotttt~ smua la~ gamez~ supaya siuk~ hahaha

No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...