Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Tuesday, March 9, 2010


Sempena ulangthn perkahwinan kami yg ke-3 pd 31 mac 2010 ni aku berhajat nak buat giveaway..hadiah yg menanti para pemenang ada kaitan dgn gambar di atas serta hadiah misteri..jeng jeng.kalau ramai insyaallah,blh tambah lg hadiah ^-^ seramai 3 org pemenang akan dipilih melalui random.org atau' juri khas Qaseh' (sile melobi beliau)..hehe

Syarat utk join giveaway ini:
Bagi yang ada blog

* Terbuka kpd semua bloggers dan mereka yg takde blog pn bleh join gak.

* Jadi follower blog tecik tenit tomel dan linkkan blog ini dlm bloglist anda.

* Buat satu simple entri tentang giveaway ini dgn tajukt Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway dan jgn lupa tepekkan gambar di atas serta letakkan link entri ini pada entri anda.

* Tinggalkan komen anda di sini dan link yg telah dibuat tentang giveaway ini.

Bagi yang tiada blog lak anda bleh gak join dgn

* Jadi follower blog ini

* Emailkan ttg giveaway ini kpd 5 org dan cc kpd wan_nur31@yahoo.com.

* Ataupn add kan nama anda di facebook( id suchi zahraa azwan)

* Pastikan link ttg giveaway ini di war-warkan di wall anda.

* Jangan lupe tinggalkn komen di sini beserta email @add facebook anda.


Giveaway bermula pada hari ini dan tarikh tamat pd 31 mac 2010 11.59mlm..ape tunggu lg..



CUTE QUOTES AND ICON\'S Pictures, Images and Photos
Rebellious Kiddo,
Pieka Pieka

No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...