Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Wednesday, April 14, 2010

BABAT DUHAK DE SERIES..


Untuk pengetahuan smua ini la crita babat duhak. sudala panipu.. pemfitnah.. skrg mengaku2 lagi kawan baik ku.. adeh lai.. nada bisia kan ngaku kawanmu mun prangai babat duhak... translation : ehh budak.. mana ada org mau kawan dengan kau kalau perangai macam babat duhak.. part babat duhak mmg xblh tukar.. itu official.. 
Budak ni dulu ok dgn pieka.. sbb rumah dekat.. satu bas lagi.. tp dia ni suka buat crita.. sgt sgt terkejut.. bila dkat2 bulan mac tu... ujung2 suda.. mau dkat 23.. tu anak sebut dia kapel dgn... BESTPREN... bestpren ni dari form 1 satu kelas.. bila da upper form ja nda sbb aliran lain.. tp still ok sama dia.. sangat terkejut.. time tu dia belum bgtau nama samaran dia yg dia gunakan untuk tipu mu BESTPREN.. dia cakap kawan pieka tu kenal dia.. pastu pnh da jumpa.. so malas la mo interrupt org pya relationship kan.. 

Then tya bestpren dia cakap nda pnh jumpa... pastu send2 pic ja.. so jadi pelik.. bila tya nama budak tu dia sbut nama yg lain.. nama kristian la.. padahal babat duhak ni islam.. then baru realize dia tipu bestpren.. so awal2 bg hint2 dgn bestpren..

Bila pulang jumpa la babat duhak ni.. paksa dia trus trg dgn bestpren.. then dia janji 25 Mac.. time befday dia.. so deal.. dia suruh pieka tutup mulut smpi tarikh tu.. then bla suda bulan 4 dia nda bgtau pun.. sjak dari tu malas suda layan tu babat duhak panipu.. dia mo kerumah sntiasa ckp bizy.. cari alasan lah nemau jumpa.. kin panas kan.. 

then beberapa hari tu cari bestpren ni... tp sbb kelas lain2 n kadang2 terlupa.. kelambatan.. smpi satu hari kawan2 kelas dia ckp dia kecewa2... Rupanya dia sudah tau.. terus ptg jumpa dia lepas dia balik sukan.. Bgtau dengan dia yg seterang-terangnya.. 

ITULAH CERITA BABAT DUHAK BUAT MASA NI....

skrg dia ada bawa masalah baru.. nantikan episod seterusnya~

kisah benar ni~
  p/s : to bestpren.. sorry sbb nda bgtau awal2... sbb dia cakap dia suda jumpa u.. malas la mo kepohci kepohci.. mana tau taste mu brubah.. ahhahaha~ but still.. i am soryy.. if i could turn back time.. i will make it up to you~

Rebellious Kiddo,
Pieka Pieka

No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...