Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Tuesday, June 29, 2010

TAK SALAH MENGKRITIK

TAK SALAH KALAU MAU KRITIK

Ika ni orang biasa... bukannya goddes~ bukan bidadari~ bukan la dewa dewi~ IM NOT PERFECT.. THAT'S WHO I AM.. Sebagai salah sorg yg NOT PERFECT, ika ada hati dan perasaan.. Ika tau erti TERASA.. Ika mmg nda kisah kalau orang tegur, yalah mungkin teguran boleh memperbaiki diri dmasa depan.. Tapi menegur berpada-pada lah... Terutama bila suda jadikan seseorang tu bahan jokes..

TRULY...
I NEVER ASK TO BE LIKE THIS..
Mana ada orang minta-minta jadi gemuk dram macam ni.. mana ada.. I know.. Jadi bila tegur pasal saiz.. encourage.. ok la~ tp bila suda mempersenda and never let me talk for myself.. hhmmm~ it hurts me~ Bila Ika cakap lg banyak benda mau fikir.. u all laugh like i was something funny~ 

Cubalah jadi understanding mcm Kak Yun~ She knows i never want all of this to happen.. it's just out of hand...  bukan senang mau kawal~ yes dulu mmh im 46 kg... now cecah 60 kg.. i know~ Tp mcm kak yun~. dia galakkan jangan makan malam~ tu ja~ then dia ckp dont think too much bout it.. BETTER CONCENTRATE SPM....

Why can they understand.. Bila kak yun cakap mcm tu ika suda smgt.. tp nowww.. Hmm~

Rebellious Kiddo, Pieka Pieka

No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...