Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Sunday, August 15, 2010

Sudah lama x menyemakkan blog~

Assalamualaikumm~ selamat berpuasa semua...

hehhehe~ daa lama x post apa2 d sini~ disebabkan kepelbagaian masalah la ni~ 100 haari lg mo SPM.. watch out.. i'll score... 

Hari ni basically birthday someone that i love most.. therefore i want to ask whether this situation is pelik or not.. bg korang la.. dont consider other.. more like personally..

  1. Kamu akan trasa tak if satu hari time birthday korang.. wish dari seseorang yg sgt diharapkan cuma SELAMAT HARI JADI.. and thats ol.?
  2.  Apa pandangan kamu kalau semua jawapan dia untuk kamu adalah ENTAH, YES, NO, OK..?
  3. Apa kamu rasa kalau dia tak pernah tanya apa-apa and tak pernah tau kalau kamu menangis..?
  4. Apa kamu akan buat kalau dia selalu mendiamkan diri..?
  5. Bila dia selalu senyap... korang tak tahan.. salah siapa? 
smpi stu jalah matter tu yang nak ditanya~ ^^
kadang2 bila kita terlalu mencuba.. kita kehabisan cara.. walaupun hati masih mahu teruskan.. kaki masih mahu melangkah.. pasti ada yang harus pergi..

No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...