Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Thursday, September 30, 2010

PRINCESSQISH GIVEAWAY OR CONTEST


PrincessQish GiveAway or Contest

Opocot cet cit cot.. hahaha~ ni la dia.. HUTANG TAG dari MISH tersayang... pertama kali tunda.. sbb open house.. da nak buat lepas openhouse kena chikugunya.. ni.. kena buat jugak.. sbb sok nak balek kampung.. hadappp.. org cakap tak baek ninggalkan hutang KALO NAK JALAN JAOH.. ngehngeh..
PEST OP ALL THE PEST...!!!!


PrincessQish
Secepat kilat seselow kulat..
dan seterusnyaaa...!!!!!!
belom abiss.. waiit... waitttt....!!!

elergik ni kalo kena bagi pertanyaan camni.. bukan tak suka.. gian nak buat karangan 5000 patah pkataan.. MISH... QISH tak pengsan ker nanti?????

1) motto atau camana blog ni tercipta....
 belog usang ni tercipta dengan sendirinya.. dengan hasil tiupan roh.. <<----KHURAFAT TOL budak sekoq ni.. ok3~ BLOG ni mula2 dibuat time FORM 3.. Biasalah budak2 round2 cari site... Mula2 sangat2 naif bab2 blog ni.. Tiada orang sanggup ajar.. Jadi BLOG NI TERCIPTA SECARA TIDAK SENGAJA time round2 dalam internet.. tp lama2.. tulis punya tulis punya tulis.. BLOG ni jadi sebahagian daripada hidup.. sebahagian daripada hati.. sebahagian daripada perasaan yang pieka ada.. <---- DIIRINGI LAGU SEDIH... Tulah asal usul blog ni.. Walaubagaimanapun moto belog ini snang ja...

-----> SIMPLE ITU SEMPOI <-----

2) kegemaran??
KEGEMARAN.. Lately pieka dapati.. MY ALL TIME FAVOURITE adalah MASAKAN IBU.. ( gilo ko baru sedar.. 17 tahun dah hidup.. dirhake tol ) Kurang selera laaa kat tmpt lain.. ( Aiipp.. Nasi Ayam ngan Coleslow d rumah Macik Hanim yg ko lantak cakap takda slera?) okeh.. nexttt.. suka warna biru.. sukaaa kucing.. sukaaa makan.. suka kawan2.. sukaa suasana meriah2.. suka budak2.. baby2... last but not least.. SUKA HADIAH PREE OP CHARGE, TERBAEK DARI LADANG CIK KIEAH..

EDEN KENA TAG JUGAK NIYH..
Sapa rasa2 tringin.. blh lahhh datang ke Jabatan GA Wataniah.. yang lokasinya di, Simpang Siur, 999, Jalan-jalan cari makan, Kampungku Indah, Washington DC. dahhh... korang kena TAG JUGAK.. UdAH2 la tuh..

VARIOUS LICIOUS yang comeyyyy~

SWEET LADY yg cuteee~

MYENNA yg cun melencun melecun.. ngehngeh~


SESIAPA MAU JOIN.. COME ON BEBEH...

No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...