Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Thursday, December 16, 2010

KISAH KUCING DAN PIEKA


Taik ayam berbau harum,
Assalammmualaikum..

Piwit3~ Seperti yang dijangkakan~ heheh~ Meow2 Pieka sudah selamat disunatkan.. haha~
Skrg dorg da tak boleh nak menghasilkan dah baby2 comel baka dorg..
Tp ada kebaikan dia.. Genetik dorg ni da tak tahan pnyakit~
Sbb dorg punya gabungan gene tak ada variasi~
balik2 gabung baka yang sama.. ( da mula roh doktor hewan nak merasuk dah )

Ok3~ Picture wud explen more.. Tgk jom muka kucing yg dah diragut kejantanan dorg~ :p

Ini dia.. Mello Jr.. dia ni kecik yang nakal..
Boleh2 lepas sunat lompat2.. aktif tol~

Ini dia Mr. Giant yang.. agak2 palau.. jalan pun alignment lari~ :p

Teka mana satu Giant? yg ada bubble talk tu Giant.. Dia masih Palau.. Yg depan ni~ Cruz.. 

Okeh3~ seblum tu~ Ingat tak sarapan Pieka pagi ni~ Sandwichhhhh~ sedap tao~
haaahhhh~ amik sbijik~ ni dia Sandwich Sardin.. Panas2 agikk.. pnuhh~ masih terasa menjilat jari hingga kelengan.. :p ahha~ Cara buat gila punya simple. Mayonis.. Sardin.. Roti.. Toaster..

Pieka gila mayonis.. ecen da mix mayonis dalam tu tp ttp nak jugak mayonis lagi.. Hasilnya~
Tgk.. Pieka sapu Mayonis kat atas roti tu pulak~ :p

Harini overall hidup Pieka happy.. 
Sebenarnyaaaaaaaaaa~ Sebenarnya~ Pieka happy ni.. ada sebab.. ahahah~ ( buat malu jea)
Sok Pieka pgi KK.. Balik kampung.. Naik kapal sorg2.. Untuk pertama kalinya.. :p 
Tp Pieka happy~ 
My beloved Ahmad Firdaus n family yg jemput.. haha~ 
( buruk prangai jugak budak ni, smua nak bgtau) <-- aksi kaber malu..
Last jumpa dia bulan 10 yg lpas.. kami ni long distance relationship.. N we have been almost 3 years now..
Kamilah bukti hidup long distance sebenarnya boleh bjaya :p ( bajet relationship bejaya) ahaks~



No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...