Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Friday, December 10, 2010

POST YANG KUTUNDA..

Zaman skrg ni bukan stakat kreta kena tunda.. haha~ tp post pun boleh tunda.. Xka pelik? siryes.. X pelik.. ok..
Post ni sepatutnya untuk 8 hb Disember 2010.. TArikh bersejarah yong~ gila ka xbersejarah..
HABIS PAPER SPM....!!!!

hahaha~ time jawab paper last BIOLOGY PAPER 3 tu.. tiap saat akhir paper tu.. BERDEBAR..
heheh~ sbb trlampau happy.. smpi2 tamo habiskan paper.. bukan sbb tamo habis spm.. tp x sabar mo mengabiskan.. ( hampeh kalo cikgu bio pieka dgr)... hahahaa~ 
Walau cemanapunnnn~ Paper smua sda abis... Ada senang adalah yg susah...

Paper 1 smua da check ( mmg kepala batu ) sbb tak tenang slagi tak tau harapan.. ahahha~
Tp bila da tau low tak pula sedih.. ( unik?)

Pas paper tu ada baju yg smuaaa classmate sign.. Pa lagi.. Baju Pieka la..
Baju tu special sbb :

BAJU KURUNG SKOLAH
BAJU USANG
BAHAGIAN LEHER & PGELANGAN PIEKA JAHIT SDIRI
JAHITAN MACAM BABUN ADA PAKINSON.. 
MAKA LAYAK JADI BAJU CONTENG

Smua classmate sign.. tmasuk Mz Jue.. ( Madam dah sebenarnya ) yg da ajar dari form 1..
Kompem kenal Pieka yg nakal dan bising ni~ hahahah~ before i leave.. 
JOM BERSEDIH DGN GMBR KENANGAN NI...
( abaikan manusia yg bergambar dgn mata trtutup tu.. sbb itu PIeka..) ahaha~

No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...