Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Friday, March 11, 2011

GERUN.. TAKUT.. TENANG.. SENTAP


Kentut ditahan tapi tersenyumm...
ASSALAMUALAIKUM..

Haaahh~ para pembaca yang disayangi :) Pieka just nak cerita briefing sal harini~
Tadi Pieka nengok berita sal TSUNAMI DI JEPUN.. ALLAHUAKBAR.. Gerun den..
Dah tu.. Kawasan sekitar Sabah & Labuan diarahkan berjaga2.. Mungkin kena tempias.. 
Pieka d Labuan.. Ibu Ayah di Sabah skrg.. Ok Takut dah..
Tapi org ckp.. Kucing ni ada deria yang boleh mengesan bencana2 yang akan menimpa..
Oleh itu.. Pieka yg ada 30 ekor kucing ni rilek2.. Sebab kucing Pieka c Piyatim masih lilek2 dgn perut gemok membojol tu.. Tenang3~

Walaubagaimanapunnn~ Pieka skrg Sentap.. gara2 menunggu result yg 10 hari lagi baru nak kluar.. eheheheh~ :)

Wahai smua pembaca blogger.. Doakan lah bencana Tsunami yang berlaku di Jepun skrg tak menjejaskan keadaan family Pieka disini~ Terima kasihhhh~ 
Pose Pieka dan Raiyan sikucing Parsi mengakhiri POst sengal ini. :)


1 comment:

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...