Kadang kita lebih kenal diri kita bila sendiri.. :)

Pages

Saturday, March 24, 2012

Cantik & Kreatif.. Bagus untuk anak.. :D

Assalamualaikum.. ok2.. tajuk tu memang xbleh bla la kan. Tapi memang betul ni.. bagus untuk anak semua remaja.. Tapi kurang sesuai untuk remaja senja.. :D Im actually talking about room decoration.. 

Jom starttt dengan bilikkk babyyyy or budak2 kecil.. :)
Bilik budak2 ni for me should be kept simple.. tapi ceria.. 
Kalau saya, i need 1 storage  case.. or room dalam bilik budak2 tu supaya senang susun barang2 dia..
And we can even teach them untuk susun barang2 dorg lepas main dalam little room tu.. :)
And what i want in that room..
Ada meja belajar.. meja kecil untuk dia mnulis2 atau lukis2.. Ada almari yg simple untuk buku2.. :) and almari untuk mainan2.. such as
ada meja.. rak2 buku.. 

comel kan? simplee ja.

For remaja pula something like thisss would do.. chehh.. kalau ada rezeki... adalah.. :)
 andddd



nampak save ruang.. bilik lebih spacious.. maybe boleh lah buat ruang untuk lepak2 dalam bilik tu.. or even kalau sama2 adik bradik lelaki.. boleh la muatkan dua katil plus sekali dengan meja blajar and almari.. smua dalam satu bilik.. tp dengan cara yang tidak nampak semak.. but apa2 pun tgk lah anak tu dulu.. kalau gundah risau jugak katil di atas. :P ok ni bukan pasal anak lah.. pasal sesiapa pun.. :p

But i like those kind of room.. and if one day im capable in term of financial andddd maybe if there is such furniture in Malaysia.. of course akan belikan.. :p

No comments:

Post a Comment

Pieka2 nda makan orgggg~ makan ayam ja~ silalah KOMEN k~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...